TERMENI DE UTILIZARE

TERMENII SI CONDITII

 

Termeni si conditii de utilizare

Bine ați venit la magazinul online SAMS STEAK HOUSE,  de unde aveti oferindu-le posibilitatea de a cumpăra produsele si de a le avea livrate acasă - direct de la abatorul nostru.

SC SAMCOM AS SRL vă ofera accesul la site-ul www.samssteakhouse.ro și utilizarea acestuia sub rezerva acceptării termenilor și condițiilor, de aceea vă rugăm să le citiți cu atenție.

Prezentul document stabilește termenii și condițiile ce reglementează utilizarea acestui site web, precum și modalitatea de achiziționare a produselor noastre.

Folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) acestui site, implică acceptarea acestor termeni și condiții.

DREPTURILE DE AUTOR

Acest site este administrat de SC SAMCOM AS S.R.L. Întregul conținut al  acestor pagini este protejat prin legislația românească și internațională a drepturilor de autor. Proprietarul drepturilor de autor este  SC SAMCOM AS S.R.L. Nu aveți permisiunea de a tipări sau descărca elemente web (imagini, texte, grafice, simboluri, scripturi, programe și alte date) din diferite zone ale paginilor acestui site, fără acordul scris al  SC SAMCOM AS S.R.L. Folosirea fără acordul scris al  SC SAMCOM AS S.R.L. a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare.

POLITICA DE UTILIZARE A SITEULUI

Prin accesarea și utilizarea acestei pagini, va asumați riscul și responsabilitatea totală pentru utilizarea ei și a Internetului. Vizitarea paginii implică acceptarea acestor termeni și condiții.  SC SAMCOM AS S.R.L. nu garantează că pagina va funcționa neîntrerupt sau fără erori sau că defectele din pagină vor fi corectate. Nici una din informațiile ori datele prezentate nu creează obligații în sarcina  SC SAMCOM AS S.R.L.

CONDIȚII DE RETURNARE

Ne dorim să fiți pe deplin mulțumiti atunci când cumpărați produse de la noi. Dacă totuși, din anumite motive, nu sunteți mulțumiti de produsele comandate, le puteți returna iar noi vă vom restitui contravaloarea acestora. Conform legislației, clienții pot returna produsele cumpărate, în ambalajul original, fără semne de a fi deschise, doar în momentul primirii, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv, sau anunțând acest retur în prealabil, DOAR ÎN SCRIS, prin formularul din pagina Livrare și retur în cazul în care produsul primit nu este cel comandat, iar clientul nu a fost de față la livrarea acestuia (ex: o alta persoană primește pachetul si îl acceptă fără a-l verifica). În cererea de retur nu uitați să menționați numărul comenzii. Nu se iau în considerare cererile de retur telefonice sau sosite pe alte căi online. Puteți opta pentru returnarea contravalorii produselor sau achiziționarea altor produse din magazinul nostru. După recepționarea coletului supus returului și constatarea îndeplinirii condițiilor de returnare,  SC SAMCOM AS S.R.L. va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 5 calendaristice de zile de la data primirii returului.

!IMPORTANT - Nu expediați coletul cu plata ramburs, acesta va fi refuzat fără nici un fel de notificare ulterioară. Restituirea plății va fi făcută prin transfer bancar către datele furnizate de client in formularul de returnare.


Orice retur care nu respectă condițiile de mai jos va fi refuzat.

Condiții de returnare

1. Returnarea se face doar prin intermediul firmei de curierat rapid FAN COURIER livrată direct la adresa indicată, din emailul primit. 

2. Dacă nu primiți același produs pe care l-ați comandat, produsul se poate returna fără a plăti taxa tur-retur.

 

- Toate produsele au termen de expirare prevăzute pe ambalajul propriu iar, pentru deficiențele de calitate prevăzute în HG 665/1995, reclamațiile întemeiate vor fi rezolvate de către  SC SAMCOM AS S.R.L. prin înlocuire, remediere sau restituirea contravalorii după caz, conform legii 449/2003.

 

- Cheltuielile legate de înlocuirea produselor defecte, de remedierea sau de restituirea contravalorii acestora vor fi suportate de către  SC SAMCOM AS S.R.L.

 

- Consumatorul nemulțumit de modul de rezolvare a reclamației sale poate să se adreseze, Oficiului pentru Protecția Consumatorilor sau, după caz, instanțelor judecătorești competențe.

 

CONFIDENȚIALITATE

 

 SC SAMCOM AS S.R.L. se angajează să respecte cu strictețe confidențialitatea datelor clienților și se angajează să nu transmită datele personale ale clienților către terți. Datele solicitate pe acest site sunt cele legate de procesul de facturare, respectiv: numele, prenumele, codul numeric personal, numărul de telefon, domiciliul și adresa de email. Prin completarea și trimiterea formularului de comandă de pe site, sunteți de acord ca numele și datele dvs. personale să intre în baza de date a companiei  SC SAMCOM AS S.R.L., care își rezervă dreptul de a prelucra și utiliza pentru acțiuni de facturare, dar si in folosul de Cookies - fără alte obligații și plăți ulterioare față de persoana dvs. 

 SC SAMCOM AS S.R.L. nu încurajează SPAM-ul, nu comercializează, nu oferă și nici nu face schimb de adrese de e-mail obținute prin intermediul acestui site.

 

PROMOŢII

 

 

NEWSLETTER ȘI ALTE INFORMAȚII

 

Abonarea la newsletter esta opțională, gratuită și implică acordul tuturor specificațiilor din această secțiune. Pentru dezabonare este suficient să ne trimiteți un mesaj în acest sens. Mesajul trebuie să vina de pe adresa de mail pentru care doriți dezabonarea.

 

Echipa  SC SAMCOM AS S.R.L. nu închiriază, vinde sau înstrăinează sub nici o formă datele abonaților noștri unor terțe părți, cu excepția cazurilor prevăzute expres de lege.

 

METODE DE PLATĂ

 

 SC SAMCOM AS S.R.L. vă pune la dispoziție atât posibilitatea plății cu cardul cât si plata la primirea coletului (ramburs). 

Plata se poate efectua în 2 moduri:

1. În sistem ramburs

Dacă selectaţi ca şi modalitate de plata "Ramburs la primirea coletului", valoarea totală a comenzii se va achita în momentul în care curierul livrează coletul. VALABIL DOAR PE TERITORIUL ROMÂNIEI.

 

2. Online cu card bancar

Dacă selectaţi ca şi modalitate de plata "Online cu card bancar" veţi fi direcţionat către partenerul nostru de plăti online securizate NETOPIA PAYMENTS ȘI STRIPE. După ce introduceţi datele personale în formularul de plăti online, veţi fi redirecţionat pe site-ul nostru pentru mesajul de confirmarea a plăţii.

Dacă plata s-a efectuat cu succes comandă va fi trimisă către noi. În cazul în care pe parcursul procesului de plată intervine o eroare (renunţaţi la plata, nu aveţi bani suficienţi în cont, cardul este expirat ... etc) la sfârşit veţi primi un mesaj de eroare iar comanda va fi anulată.

 

DISPUTE ȘI CONFLICTE

 

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu lansarea comenzii online, clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acesteia fiind aceeași cu un contract valabil încheiat între cele două părți. Acest magazin online funcționează conform prevederilor legale ale Statului Român. Orice conflict apărut între  SC SAMCOM AS S.R.L. și parteneri se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă, prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil soluționarea conflictelor este de compententa instanțelor românești, conform legilor in vigoare.

 

 SC SAMCOM AS S.R.L. își asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără notificare în prealabil.